De Bedrijfswagenloods
Evergem - Bedrijfswagenloods

Doornzeelsestraat 93/A1
9940 Evergem

0470 55 37 41
     

2e hands bedrijfsvoertuigen en bestelwagens, extra uitrusting en voorzieningen

Bedrijfswagenloods

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in naverkoop en verkoop van auto's en bedrijfsvoertuigen biedt Geert Daninck u steeds een kwaliteitsvol en ruim assortiment aan van tweedehands bestelwagens en bedrijfswagens.

 

U vindt in de stock ondermeer modellen van Peugeot, Citroën, Renault, Volkswagen, enz...

 

U start met een zaak? U heeft een eerste bestelwagen nodig? U heeft geen zin om een nieuw en duur voertuig te kopen?

Zoek niet verder, want De Bedrijfswagenloods heeft wat u wenst!

 

De Bedrijfswagenloods is bovendien gespecialiseerd in het verbouwen en inrichten van uw bedrijfsvoertuig. Zo heeft u dus de keuze om uw huidige voertuig te laten aanpassen of een occassiemodel op de kop te tikken en al dan niet te upgraden. U merkt het: Uw zakelijk vervoer heeft nieuwe mogelijkheden nodig? De Bedrijfswagenloods past alles aan!

 

Het aanbod omvat ondermeer de volgende diensten: Elektrische uitrustingen zoals signalisatielichten, camera's, navigatiesystemen, parkeersensoren (al dan niet met achteruitrijcamera),... Verder beschermingspanelen en houten vloeren voor uw laadruimte of de inrichting van uw laadruimtes volgens bestek. Denk ook aan de Bedrijfswagenloods voor alledaagse zaken en luxe zoals het verduisteren van uw ruiten, het plaatsen van een lederen interieur, andere velgen of andere accessoires.

Tenslotte kan u op De Bedrijfswagenloods rekenen voor heel specifieke aanpassingen zoals de ombouw naar een koelwagen, atelierwagen of het voorzien van glasdragers.

 

Financieringen van de wagens zijn mogelijk aan zeer concurrentiële tarieven, met of zonder voorschot (onder voorbehoud aanvaarding dossier).

 

Als zaakvoerder verzekert Geert Daninck u van vlekkeloze ritten door zijn kwaliteitslabel 'Voor u getest en goedgekeurd', want Geert test persoonlijk al zijn wagens!

 

Bent u dus op zoek naar een kwaliteitsvol bedrijfsvoertuig? Aarzel dan niet en contacteer De Bedrijfswagenloods via  0470/55.37.41  of neem een kijkje op de website voor een overzicht van het aanbod of verdere info: www.bedrijfswagenloods.be!

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

 Bereken route